Lempäälän Kokoomuksen kuntavaaliohjelma julkaistu

16.3.2017


Kokoomus on julkaissut oman kuntavaaliohjelmansa

Lempäälän Kokoomuksen kuntavaaliohjelma on julkaistu. 

- Me Kokoomuksessa uskomme, että kaikille hyvä Lempäälä syntyy avoimesta ja keskustelevasta ilmapiiristä, rohkeista valinnoista, vakaasta taloudesta ja kestävistä päätöksistä. Vaaliohjelmassa haluamme nostaa esiin loistavan yhteishengen, joka Lempäälässä on puhaltanut jo pitkään. Yhteishenki näkyy niin politiikassa, kuntalaisvaikuttamisessa kuin yrittäjien kanssa tehdyssä työssä, Lempäälän Kokoomuksen kunnallisjärjestön puheenjohtaja Heikki Hakala toteaa.

Kokoomus uskoo virikkeelliseen, ihmisen kokoiseen kuntaan, jossa asukkaiden hyvinvointi ja sujuva arki ovat pääosassa. Avoimen keskustelun- ja päätöksentekokulttuurin lisääminen ja kuntalaisvaikuttamisen mahdollisuuksien monipuolistaminen ovat asioita, joita Kokoomus vaaliohjelmassaan nostaa esiin.

- Kuntakentällä muutos on kuvaava sana tulevaa valtuustokautta ajatellen. Näin totesi myös kunnanjohtaja Heidi Rämö eilisessä puheenvuorossaan Lempäälän vaalipaneelin aluksi. Koska teot ovat kauneinta puhetta, me haluamme olla mukana muutoksessa ja rakentamassa tulevaisuuden Lempäälää yhdessä. Vaaliohjelmamme on siksi jaoteltu elinvoimaisuuden, sivistyksen, hyvinvoinnin ja ympäristö-teemojen mukaiseksi vaaliohjelman valmisteluryhmässä oleva valtuuston 1. varapuheenjohtaja Riina Aspila sanoo.

Kokonaisuudessaan Kokoomuksen vaalitavoitteet voit lukea liitteestä.

Liitteet