Kokoomuksen tavoiteohjelma julkaistiin

12.2.2021

Kokoomus nimesi kuntavaaleihin 12 uutta ehdokasta ja julkaisi upean tavoiteohjelman 2021-2024.

LEMPÄÄLÄN KOKOOMUS NIMESI UUSIA KUNTAVAALIEHDOKKAITA JA JULKAISI PAREMMINVOINTIKUNTA TAVOITEOHJELMANSA 

Kuntavaalit ovat Suomen tärkeimmät vaalit! Lempäälässä käydään aktiivisesti keskustelua kunnan toimista ja kehittämisestä. Yhteisistä asioista puhuminen innostaa ja myös  kannustaa lähtemään vaikuttamaan näihin. 

Kokoomuksen Lempäälän kunnallisjärjestö nimesi ensimmäiset 20 ehdokasta joulukuussa ja  keskiviikon kokouksessa uudet 12 ehdokasta. Istuvista valtuutetuista mukaan vaaleihin lähti oikeusnotaari Totti Hämäläinen ja järjestöneuvos Kari Tolonen. Lautakuntatyön konkareita jo ennestään olevat Koulutussihteerinä toimiva Hannele Hemminki, Kapteeni Jouni Kotiranta, kiinteistönvälittäjä Raili Lilja, Fysioterapeutti Tuija Seppänen, yrittäjä Sari Strömsholm lähtevät myös tavoittelemaan valtuustopaikkaa. Ehdokaslista täydentyi hyvillä osaajilla ja paikalliset asiat tuntevilla ehdokkailla, kun parturi-kampaaja Pertti Joutila, hallitusammattilainen Hannu Kallonen, metsäpalveluyrittäjä Juho Pohjoismäki, leipomojohtaja Jarmo Talasrinne ja kiinteistövälittäjä Timo Talvilaine lähtivät mukaan ehdokasjoukkoon. 

  • Kokoomus lähtee vaaleihin jälleen vahvoilla osaajilla sekä motivoituneilla henkilöillä. Nimetyssä kolmenkymmenenkahden hengen ehdokasjoukossa on yrityselämässä jo pitkään vaikuttaneita, sosiaali- ja terveyssektorin osaajia kun myös sivistyspuolen ammattilaisia. Ehdokkailla on kaikilla vahva halu tehdä kunnastamme parempi paikka asua, elää ja yrittää. Jokainen ehdokas tuo osaamisensa yhteisten asioiden hoitamiseen, iloitsee vaalipäällikkö Kari Tolonen. 

Lempäälän Kokoomus julkaisi samalla tulevan valtuustokauden tavoiteohjelmansa otsikolla Paremminvointikunta. 

  • Keskiössä ovat kunnan omiin sote-palveluihin panostaminen, lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukeminen sekä kuntalaisten hyvinvoinnin edistäminen. Kokoomus haluaa panostaa kouluihin, seudullisiin liikenneyhteyksiin sekä kunnan elinvoiman ja yrittäjyyden kehittämiseen. Lisäksi puolue haluaa edistää omakotitontien kaavoitusta ja nykyisten tonttien jakamista, kertoo kunnallisjärjestön puheenjohtaja Jocka Träskbäck.

Katsele tavoiteohjelmamme videona.

Koko on luettavissa uutisen lopussa olevan linkin kautta.

10.2.2020 Kokoomuksen Lempäälän Kunnallisjärjestön hallituksen kokouksessa hyväksytyt uudet ehdokkaat:

Hemminki Hannele

Koulutussihteeri

65

Hämäläinen Totti

Oikeusnotaari, konsultti

24

Joutila Pertti

parturi-kampaaja, yrittäjä

52

Kallonen Hannu,sit

Hallituksen pj, ins

68

Kotiranta Jouni

Erikoisasiantuntija, kapteeni

50

Lilja Raili

Kiinteistövälittäjä LKV

55

Pohjoismäki Juho

Metsäpalveluyrittäjä

33

Seppänen Tuija

Fysioterapeutti

67

Strömsholm Sari

Yrittäjä

54

Talasrinne Jarmo

leipomonjohtaja

64

Talvilainen Timo

Yrittäjä

46

Tolonen Kari

Järjestöneuvos

65