Minna Rajamäki Kokoomuksen valtuustoryhmään Lempäälässä

5.10.2022

Kokoomuksen valtuustoryhmä on 22.09.2022 päättänyt hyväksyä Minna Rajamäen hakemuksen Lempäälän Kokoomuksen valtuustoryhmään liittymisestä. Minna Rajamäki on Lempäälässä kunnanvaltuutettu sekä kunnanvaltuuston 3. varapuheenjohtaja. Liittymisen seurauksena Kokoomuksen valtuustoryhmään kuuluu yhteensä 14 valtuutettua ja 6 varavaltuutettua.

”Minna on yhteistyökykyinen, energinen ja osaava vaikuttaja, minkä vuoksi on erinomaisen hienoa saada hänet mukaan työskentelemään paremman Lempäälän puolesta. Olemme hyväksyneet hänen liittymispyyntönsä yksimielisesti. Minna on äärimmäisen tervetullut Kokoomus-joukkueeseen”,  valtuustoryhmän puheenjohtaja Riina Aspila kertoo.

”Haluan jatkossakin keskittyä kuntapolitiikassa kuntalaisten asioiden parantamiseen. Viimeisen vuoden aikana olen huomannut Kokoomuksen valtuustoryhmän positiivisen ja hyvän tekemisen meiningin olevan enemmän lähellä minua ja uskon saavani tässä ryhmässä enemmän irti itsestäni myös kuntalaisten hyväksi.

Myös omat arvoni ovat linjassa Kokoomuksen kanssa eli kyseessä ei ole muutos ajattelussani ja ajan edelleen minua äänestäneiden kuntalaisten asiaa valtuustoryhmästä riippumatta. Siksi liityn sitoutumattomana Kokoomuksen valtuustoryhmään”,  Minna Rajamäki toteaa.

Lempäälän Kokoomuksen valtuustoryhmä jatkaa edelleen hartiavoimin töitä tavoiteohjelmamme viitoittamalla tiellä. Tavoitteenamme on varmistaa lasten ja nuorten palvelut, edistää kunnan elinvoimaisuutta ja parantaa kuntalaisten kokonaisvaltaista hyvinvointia.


Asiassa lisätietoja antavat:

Riina Aspila 
lh.riina.aspila@lempaala.fi 
+358 40 5603465 

Minna Rajamäki
lh.minna.rajamaki@lempaala.fi
+358 40 0923362

Minna Rajamäki Kokoomuksen valtuustoryhmään.