Kuntavaaliehdokashankinta täydessä vauhdissa.

30.1.2017


Kuntavaalit lähestyvät. Kokoomus oli viime vaaleissa niin valtakunnallisesti kuin lempäälässäkin suurin kuntapuolue. Ja aikoo olla sitä myös jatkossa. Lähde mukaan ehdokkaaksi tai kuntavaalityöhön!

Kokoomus haluaa olla suurin kuntapuolue Lempäälässä jatkossakin. Tämä tähtäin mielessä kuntavaaliehdokkaiden hankinta on täydessä vauhdissa. 

- Meillä on paljon upeita ehdokkaita mukana kuntavaalityössä, mutta lisääkin mahtuu. Tavoitteenamme on edelleen täysi ehdokaslista, kampanjapäällikkö Mirva Kurki toteaa.

Kunnissa tehdään päätöksiä, joilla on merkitystä meidän jokaisen arkeen. Kunnat päättävät muun muassa iltapäiväkerhojen toiminnasta, kiinteistö- ja kunnallisverosta ja siitä, miten katuvalot palavat. Kunnissa päätetään myös työ- ja elinkeinopolitiikasta, koulujen kielivalinnoista ja uimahallin lippujen hinnoista. Arki tehdään kunnissa.

- Kuntavaalit on ehdottomasti paras paikka vaikuttaa Lempäälän kunnan asioihin. Valtuutetut ovat päätöksenteon keskiössä, kun konkreettisia uudistuksia ja päätöksiä ollaan tekemässä. Lähde rohkeasti mukaan, kunnallisjärjestön puheenjohtaja Heikki Hakala sanoo. 

Kuntavalit järjestetään 9.4.2017. Ehdokasasettelu päättyy kuitenkin jo helmikuun viimeinen päivä klo 16.00. 

Tule mukaan vaikuttamaan. Tule ehdokkaaksi!

Paramman huomisen rakentajia tarvitaan jo tänään!

Lisätietoja antaa kuntavaalipäällikkömme Mirva Kurki p. 040 487 7233