Valtuustoryhmän puheenjohtajaksi Heikki Hakala

4.5.2017

Valtuustoryhmä esimmäisessä kokouksessaan.
Valtuustoryhmä esimmäisessä kokouksessaan.
Puheenjohtajisto. 1. vpj Riina Aspila (vas.), pj Heikki Hakala (kesk.) ja 2. vpj Kristian Lella (oik.)
Puheenjohtajisto. 1. vpj Riina Aspila (vas.), pj Heikki Hakala (kesk.) ja 2. vpj Kristian Lella (oik.)

Kokoomuksen valtuustoryhmä piti järjestäytymiskokouksensa keskviikkona. Kokouksessa käsiteltiin menneitä kuntavaaleja, keskusteltiin tulevasta valtuustokaudesta ja tehtiin henkilövalintoja.

Kokoomuksen valtuustoryhmä piti järjestäytymiskokouksen Piippokeskuksessa keskiviikkona 3. toukokuuta.

- Meillä on neljä vuotta ollut hyvähenkinen ja keskusteleva valtuustoryhmä ja mikäli mahdollista uusi ryhmä on vieläkin keskustelevampi. Jo ensimmäisessä kokouksessa saatiin luotua hieno yhteishenki ja tästä on hieno jatkaa, toteaa valtuustoryhmän puheenjohtaja Heikki Hakala.

Valtuustoryhmän järjestäytymiskokouksessa käytiin vilkas keskustelu kuluneista vaaleista ja tehdyistä tempauksista ja tapahtumista. Samalla otettin ensimmäisiä askelia kohti maakuntavaaleja.

Kokouksessa tehtiin myös henkilövalintoja. Valtuustoryhmän puheenjohtajaksi valittiin Heikki Hakala, 1.varapuheenjohtajaksi ja sihteeriksi Riina Aspila ja 2. varapuheenjohtajaksi Kristian Lella.

- Otan innokkaasti valtuustoryhmän 2. varapuheenjohtajuuden vastaan ja olen valmis luomaan hyvää yhteishenkeä ja tekemisen meininkiä ryhmäämme, toteaa Kristian Lella.

- Tällä porukalla voi luottavaisesti lähteä rakentamaan uutta valtuustokautta. Ryhmämme on täynnä innostuneita ja motivoituneita valtuutettuja ja varavaltuutettuja, iloitsee valtuustoryhmän 1. varapuheenjohtaja Riina Aspila.

Kokouksessa käytiin keskustelua myös tulevan valtuustokauden ohjelmasta, jonka työstö alkaa heti. 

- Meillä on osaajia monialaisesti edustettuja ryhmässämme, joten uskon, että ryhmämme jäsenten kädenjälki näkyy vahvasti tulevassa valtuustoryhmän ohjelmassa, sekä toimintaperiaatteissa summaa lopuksi Heikki Hakala.