Kokoomuksen Lempäälän Kunnallisjärjestö esittää Jocka Träskbäckiä eduskuntavaaliehdokkaaksi

18.9.2018


Kunnallisjärjestön hallitus oli yksimielinen asettaessaan Jocka Träskbäckin eduskuntavaaliehdokaaksi Lempäälästä.

Lempäälän Kokoomuksen kunnallisjärjestön hallitus esittää yksimielisesti Jocka Träskbäckiä kokoomuksen eduskuntavaaliehdokkaaksi Pirkanmaalta. Päätös eduskuntavaaliehdokkaiden asettamisesta tehdään lopullisesti Pirkanmaan Kokoomuksen ylimääräisessä kokouksessa 3. lokakuuta. 

- Kunnallisjärjestön hallituksella oli vahva tahto asettaa ehdokas eduskuntavaaleihin. Jocka on osoittanut olevansa tiimipelaaja, jolla on laajat verkostot ja halu hoitaa asioita Pirkanmaalaisten ja tietysti siten myös meidän lempääläisten puolesta. Uskomme, että Jockan mahdollisuudet tulla valituksi eduskuntaan ovat loistavat, kunnallisjärjestön puheenjohtaja Tuija Seppänen toteaa.

Jocka Träskbäck perheenisä ja yrittäjä, joka toimii ensimmäistä kauttaan Lempäälän kunnanvaltuustossa ja kunnanhallituksessa. Hänelle perhearvot ja yrittäjyyden tukeminen ovat erityisen tärkeitä. 

- Pirkanmaan tarvitsee kansanedustajan, joka ymmärtää maakunnan kehitystä ja tarpeita. Jocka on perehtynyt asioihin ja hänellä on vahva näkemys mm. kaupunkiseudun liikennehankkeiden merkityksestä tulevalla kaudella. Jocka on useasti osoittanut valmiutta kääriä hihat ja ryhtyä hommiin. Uskomme, että Pirkanmaa saa Jockasta loistavan kansanedustajan, Seppänen jatkaa.

Lue lisää Jockan teemoista blogista: www.jocka.fi.

#jocka2019 #kokoomus