Jocka Träskbäck Kokoomuksen kunnallisjärjestön johtoon

10.11.2020


Kunnallisjärjestön kevät- ja syyskokoukset pidettiin 9.11.2020. Syyskokous valitsi uudeksi puheenjohtajaksi Jocka Träskbäckin.

Kokoomuksen Lempäälän kunnallisjärjestön kevät- ja syyskokoukset järjestettiin Kotokampuksella 9.11.2020. Covid-19pandemian vuoksi kevätkokous siirrettiin pidettäväksi syksyyn ja kokoukset toteutettiinkin peräkkäin hybridi-mallilla.

Kevätkokouksen alkuun saimme ajankohtaisen poliittisen tilannekatsauksen puoluesihteeri Kristiina Kokolta. Kohti kuntavaaleja mennään ja Lempäälästä lähetettiin paljon terveisiä puoluetoimistolle vaalityötä silmälläpitäen.

Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Syyskokouksen merkittävin päätös oli hallituksen ja puheenjohtajan valinta. Kokouksessa uudeksi kunnallisjärjestön puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Jocka Träskbäck. Hallituksen muodostavat kolmesta jäsenyhdistyksetä tulevat Heikki Hakala, Riina Aspila, Kari Tolonen, Sari Strömsholm, Pirjo Viherlaakso, Marja Sundström, Kirsi Wikman ja Tuija Seppänen. Hallitustyöskentelyyn osallistuvat myös kunkin jäsenyhdistyksen vaalivastaavat, jotka nimetään myöhemmin.