Pirkanmaan Kokooomus esittää Jocka Träskbäckiä eurovaaleihin

5.10.2023

Pirkanmaan Kokoomus esittää Jocka Träskbäckiä eurovaaleihin


Pirkanmaan Kokoomus esittää puoluevaltuustolle, että yrittäjä ja varakansanedustaja Jocka Träskbäck nimetään ehdokkaaksi kesäkuussa järjestettäviin europarlamenttivaaleihin. Piirihallitus teki päätöksen esityksestä yksimielisesti. Puoluevaltuusto nimeää kokoomuksen ensimmäiset ehdokkaat sunnuntaina 29. lokakuuta.


- On tärkeää, että saamme EU-vaaleihin oman ehdokkaan Pirkanmaalta. Jocka Träskbäck on tehnyt pitkään nousujohteista uraa politiikassa. EU-vaalien näkökulmasta olennaista on, että hän on työnsä ja sosiaalisen median aktiivisuutensa myötä saanut kansallista näkyvyyttä ja kannatusta. Näissä vaaleissahan vaalipiirinä on koko Suomi, Pirkanmaan Kokoomuksen puheenjohtaja ja kansanedustaja Aleksi Jäntti kommentoi.


- Eurovaalit vaikuttavat jokaisen suomalaisen arkeen, sillä parlamentista tulee merkittävä osuus kansallisesta lainsäädännöstämme. Suomen intressien turvaaminen ja sääntelyn purkaminen kaipaavat ryhtiliikettä, ja unionin päätöksenteossa tarvitaan myös vankkaa kokemusta yrittäjyydestä ja elinkeinoelämästä, Jocka Träskbäck kommentoi.


Lähes 30 vuotta yrittäjänä toiminut Träskbäck sai kevään 2023 eduskuntavaaleissa 4 095 ääntä. Hän toimii tällä hetkellä Pirkanmaan hyvinvointialueen valtuutettuna ja kokonaisturvallisuusvaliokunnan varapuheenjohtajana sekä Lempäälän kunnanvaltuuston puheenjohtajana. Europarlamenttivaalit järjestetään 9. kesäkuuta 2024.


LISÄTIEDOT 

Jocka Träskbäck

+358 500 660 869