Uutisia

Kuntavaalit käytiin menestyksekkäästi sunnuntaina ja tänään keskiviikkona äänestystulos vielä vahvistetaan.
Kansanedustaja Harri Jaskari saapuu vauhdittamaan Lempäälän Kokoomuksen kuntavaalikampanjaa lauantaina.
Lempäälän Kokoomusnaiset ja Sääksjärven Kokoomusnaiset pitivät sääntömääräiset kevätkokouksensa Ehtookodolla.
Vuosikokous kokosi tuvan täyteen Ehtookodolla. Vuosikokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat, kuultiin Leena Kostiaisen poliittinen tilannekatsaus ja muistettiin aktiivisia jäseniä.
Kokoomus on julkaissut oman kuntavaaliohjelmansa
Kokoomusnaiset: Naistenpäivästä liputuspäivä.
Pauhupaviljongilla pidetty vaalistartti lähetti kuntavaaliehdokkaamme kampanjoimaan! Vaalistartissa vieraili myös Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo.
Kuntavaalien ehdokaslistat jätettiin tänään. Lempäälän kokoomus asetti ehdolle 55 ehdokasta.
Tiistaina tammikuun viimeisenä päivänä kunnallisjärjestön hallitus kokoontui järjestäytymiskokoukseensa.
Kuntavaalit lähestyvät. Kokoomus oli viime vaaleissa niin valtakunnallisesti kuin lempäälässäkin suurin kuntapuolue. Ja aikoo olla sitä myös jatkossa. Lähde mukaan ehdokkaaksi tai kuntavaalityöhön!
Pirkanmaan Yrittäjät ja Pirkanmaan liitto palkitsivat viime viikolla ensimmäistä kertaa Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakunnan. Voittajaksi parhailla pisteillä ylsi Lempäälän kunta! Tätä juhlistettiin eilen valtuuston kokouksessa.
Lempäälän-Vesilahden Sanomat haastattei Lempäälän Kokoomuksen kuntavaaliehdokas Susan Äijälää "Meillä on Lempäälässä olemassa kaikki valttikortit mitä vain olla ja voi."
Yhteistyössä on voimaa! Lempäälässä on hyvä yhteishenki puolueiden ja viranhaltijoiden välillä, näin asiat hoituvat hyvin ja tulosta syntyy! Näin toteaa paikallislehden haastattelussa Kokoomuksen valtuutettu Usko Gullstén, joka on toiminut luottamustehtävissä yli 40 vuotta!
Lempäälän kunnallisjärjestön hallitus vuodelle 2017 valittiin joulukuun kokouksessa.
Valtuusto käsitteli kokouksessa 30.11.2016 kunnan taloussuunnitelmaa vuosille 2017 - 2019. Kokoomusryhmä kiitti selkeytettyä laadintaprosessia sekä toimenpiteitä velkaantumisen hillitsemiseksi. Ryhmän puheenvuoro kokonaisuudessaan löytyy allaolevasta linkistä.