Uutisia

Kokoomus on julkaissut oman kuntavaaliohjelmansa
Kokoomusnaiset: Naistenpäivästä liputuspäivä.
Pauhupaviljongilla pidetty vaalistartti lähetti kuntavaaliehdokkaamme kampanjoimaan! Vaalistartissa vieraili myös Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo.
Kuntavaalien ehdokaslistat jätettiin tänään. Lempäälän kokoomus asetti ehdolle 55 ehdokasta.
Tiistaina tammikuun viimeisenä päivänä kunnallisjärjestön hallitus kokoontui järjestäytymiskokoukseensa.
Kuntavaalit lähestyvät. Kokoomus oli viime vaaleissa niin valtakunnallisesti kuin lempäälässäkin suurin kuntapuolue. Ja aikoo olla sitä myös jatkossa. Lähde mukaan ehdokkaaksi tai kuntavaalityöhön!
Pirkanmaan Yrittäjät ja Pirkanmaan liitto palkitsivat viime viikolla ensimmäistä kertaa Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakunnan. Voittajaksi parhailla pisteillä ylsi Lempäälän kunta! Tätä juhlistettiin eilen valtuuston kokouksessa.
Lempäälän-Vesilahden Sanomat haastattei Lempäälän Kokoomuksen kuntavaaliehdokas Susan Äijälää "Meillä on Lempäälässä olemassa kaikki valttikortit mitä vain olla ja voi."
Yhteistyössä on voimaa! Lempäälässä on hyvä yhteishenki puolueiden ja viranhaltijoiden välillä, näin asiat hoituvat hyvin ja tulosta syntyy! Näin toteaa paikallislehden haastattelussa Kokoomuksen valtuutettu Usko Gullstén, joka on toiminut luottamustehtävissä yli 40 vuotta!
Lempäälän kunnallisjärjestön hallitus vuodelle 2017 valittiin joulukuun kokouksessa.
Valtuusto käsitteli kokouksessa 30.11.2016 kunnan taloussuunnitelmaa vuosille 2017 - 2019. Kokoomusryhmä kiitti selkeytettyä laadintaprosessia sekä toimenpiteitä velkaantumisen hillitsemiseksi. Ryhmän puheenvuoro kokonaisuudessaan löytyy allaolevasta linkistä.
Valtuuston kokouksessa 26.10. Kokoomuksen valtuustoryhmä jätti aloitteen, joka tähtää lasten ja nuorten omaehtoisen harrastustoiminnan lisäämiseen. Aloitteen mukaan kunnan tulee aktiivisesti edistää Lempäälän lasten ja nuorten harrastustoimintaa eri seurojen ja yhdistysten puitteissa.
Kunnanvaltuuston kokouksessa 26.10.2016 valtuusto myönsi eron valtuutettu Jaakko Hautamäelle hänen omasta pyynnöstään. Hautamäen tilalle valtuustoon nousee Kokoomuksen 1. varavaltuutettu Hannu Kallonen.
Tuoreen palveluverkkoselvityksen yhteydessä linjataan kolmannen yläkoulun rakentamisesta Lempäälän kuntakeskukseen. Kokoomus edellyttää, että koulun sijainnista laaditaan perusteellinen selvitys, johon liittyy myös suunnitelmat nykyisen lukion tontin kehittämisestä. Puheenvuoro kokonaisuudessaan luettavissa klikkaamalla otsikkoa.
Kokoomuksen Lempäälän Kunnallisjärjestön puheenjohtajaksi 1.1.2016 alkaen on valittu Heikki Hakala, joka toimii myös Lempäälän Kokoomuksen puheenjohtajana. Varapuheenjohtajaksi on valittu Lempäälän Kokoomusnaisten puheenjohtaja Sari Strömsholm, joka toimii myös Pirkanmaan Kokoomusnaisten varapuheenjohtajana. Hallituksen järjestäytymiskokous pidettiin välittömästi sääntömääräisen kokouksen jälkeen. Kunnallisjärjestön sihteerinä jatkaa Eeva-Liisa Kalliomäki ja rahastonhoitajana Kari Tolonen.