Uutisia

Yhteistyössä on voimaa! Lempäälässä on hyvä yhteishenki puolueiden ja viranhaltijoiden välillä, näin asiat hoituvat hyvin ja tulosta syntyy! Näin toteaa paikallislehden haastattelussa Kokoomuksen valtuutettu Usko Gullstén, joka on toiminut luottamustehtävissä yli 40 vuotta!
Lempäälän kunnallisjärjestön hallitus vuodelle 2017 valittiin joulukuun kokouksessa.
Valtuusto käsitteli kokouksessa 30.11.2016 kunnan taloussuunnitelmaa vuosille 2017 - 2019. Kokoomusryhmä kiitti selkeytettyä laadintaprosessia sekä toimenpiteitä velkaantumisen hillitsemiseksi. Ryhmän puheenvuoro kokonaisuudessaan löytyy allaolevasta linkistä.
Valtuuston kokouksessa 26.10. Kokoomuksen valtuustoryhmä jätti aloitteen, joka tähtää lasten ja nuorten omaehtoisen harrastustoiminnan lisäämiseen. Aloitteen mukaan kunnan tulee aktiivisesti edistää Lempäälän lasten ja nuorten harrastustoimintaa eri seurojen ja yhdistysten puitteissa.
Kunnanvaltuuston kokouksessa 26.10.2016 valtuusto myönsi eron valtuutettu Jaakko Hautamäelle hänen omasta pyynnöstään. Hautamäen tilalle valtuustoon nousee Kokoomuksen 1. varavaltuutettu Hannu Kallonen.
Tuoreen palveluverkkoselvityksen yhteydessä linjataan kolmannen yläkoulun rakentamisesta Lempäälän kuntakeskukseen. Kokoomus edellyttää, että koulun sijainnista laaditaan perusteellinen selvitys, johon liittyy myös suunnitelmat nykyisen lukion tontin kehittämisestä. Puheenvuoro kokonaisuudessaan luettavissa klikkaamalla otsikkoa.
Kokoomuksen Lempäälän Kunnallisjärjestön puheenjohtajaksi 1.1.2016 alkaen on valittu Heikki Hakala, joka toimii myös Lempäälän Kokoomuksen puheenjohtajana. Varapuheenjohtajaksi on valittu Lempäälän Kokoomusnaisten puheenjohtaja Sari Strömsholm, joka toimii myös Pirkanmaan Kokoomusnaisten varapuheenjohtajana. Hallituksen järjestäytymiskokous pidettiin välittömästi sääntömääräisen kokouksen jälkeen. Kunnallisjärjestön sihteerinä jatkaa Eeva-Liisa Kalliomäki ja rahastonhoitajana Kari Tolonen.