Kokoomustapahtumia 2016

Kuokkalankosken Markkinat 2016

Kauniina kesäisenä lauantaina teltalla päivysti kokoomuslaisia luottamushenkilöitä, joiden pakeilla markkinavieraat poikkesivat jutustelemassa kuka mistäkin: välillä keskusteltiin kunnan asioista, välillä tyydyttiin vaihtamaan kesäkuulumisia. Markkinavieraiden mielessä olivat etenkin ajankohtaan liittyvät asiat, kuten kunnan keskustan kehittäminen ja liikuntapaikat. 

Keskustelujen lomassa teltalla arvuuteltiin kunnan väkilukua tulevassa vuodenvaihteessa, kävijät olivat yksimielisiä siitä, että Lempäälä jatkaa kasvu-uralla.

Perheen pienimmät pääsivät osallistumaan Ruiskukkaralliin, jossa jokainen kisaaja voitti! Iloa ja riemua jaettiin niin kisaradalla, kuin palkintopallilla. 

Kiitos kaikille mukana olleille!

Ruiskukkaradalla nähtiin upeita hyppyjä!
Kokoomuslaisia tapahtumassa!

Kepparit, ruiskukkaralli ja piknik-päivä Myllyrannassa

Osana Lempäälän kunnan 150-vuotisjuhlia Lempäälään kokoomuslaiset järjestivät perhepiknik tapahtuman Myllyrassassa elokuussa. Aurinkoinen päivä keräsi mukavasti väkeä Myllyrantaan vilttien päälle eväitä syömään. 

Lapsille ohjelmassa oli upea keppareilla kisattava ruiskukkarata. Esterata oli rakennettu keppariammattilaisten toimesta ja se oli monella tapaa haastava ja hauska. Upeita hyppyjä ja vauhtia radalla riitti. Jokainen ruiskukkaradan kisannut sai palkinnoksi komean ruusukkeen!

Vautia riitti myös ruiskukkarallissa! Hiekka pöllysi, kun polkuautoilla kisattiin radalla, jossa taitoa tarvittiin vauhdin lisäksi. Iloa ja riemua riitti myös kisan jälkeen, kun palkinnoksi jokainen kisaaja sai mitalin.

 

Kokoomuslaisia Lempäälän S-marketilla.
Kokoomus isäntänä LeKi Lenttismiesten pelissä.

Kokoomus tempaisi lokakuussa

Lokakuun 22. päivä kokoomuslaiset olivat tavattavissa Lempäälän keskustan S-marketilla aamutuimaan. Tiivis aamupäivä oli täynnä keskustelua ja kohtaamisia. Moni kuntalainen kävi kahvikupposen lomassa antamassa eväitä millainen on hyvä Lempäälän kunta ja miten sellaisen voisimme yhdessä rakentaa.

 

Illalla Kokoomus oli isäntänä LeKi Lenttismiesten pelissä Hakkarin täpötäydessä liikutahallissa. LeKin miehet voittivat pelin suoraan kolmessa erässä.